schwa-medico Nederland BV


Welkom op de nederlandse pagina's
van onze nieuwe internationale schwa-medico website.

We laten u hier kennis maken met onze visie, ons productenpakket en nieuwe ontwikkelingen.

schwa-medico Nederland is een dochteronderneming van een duits bedrijf met het hoofdkantoor in Ehringshausen, Duitsland.

In de afgelopen jaren heeft schwa-medico zich ontwikkeld van een leverancier van elektrostimulatieapparatuur en acupunctuuraccessoires tot een van de marktleiders op het gebied van TENS (=Transcutane Elektro Neuro Stimulatie)

Het is mogelijk dat u op de anderstalige pagina's producten vindt, welke niet op de nederlandse vermeld worden. Toch zijn deze producten op uw verzoek  wel leverbaar via schwa-medico Nederland.

Door onze jarenlange ervaring, know-how en innovatie is schwa-medico klaar voor de toekomst.


Douane Verklaring TENS:
De vakantieperiode staat weer voor de deur, en veel van de gebruikers van onze TENS apparaten gaan weer genieten van hun welverdiende vakantie.
 
Omdat pijn geen rekening houdt met uw vakantie willen veel gebruikers het TENS apparaat meenemen naar hun vakantiebestemming. Voor diegene onder u die met het vliegtuig gaan is het altijd weer een grote vraag of het apparaat mee mag in het vliegtuig. Ook worden wij, in het verlengde daarvan, vaak gevraagd of dat een douane verklaring uitkomst biedt. Om u met een gerust hart op vakantie te laten gaan, en om zo u volledig mogelijk van dienst te zijn, hebben wij dit voor u uitgezocht.
 
Uitsluitend medische apparatuur die u nodig heeft om u tijdens de vlucht in leven te houden (ondersteund met een doktersverklaring!) mag meegenomen worden in de cabine. Omwille van de veiligheid en wet-/regelgeving is het niet toegestaan uw TENS apparaat mee in de cabine van het vliegtuig mee te nemen. Ook een douane verklaring kan daar niets aan veranderen. Wel mag het TENS apparaat in uw koffer (in de ruimbagage) meegenomen worden naar uw vakantiebestemming.
 
Wij hopen u hiermee naar wens en behoren te hebben geïnformeerd, en wensen u namens het hele schwa-medico team een fijne vakantie toe!!

 

Nieuwe website mammatens.nl
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van TENS vóór, tijdens, en ná de bevalling? Kijk dan eens op...

 

Nieuwe website stimawell-ems.nl
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van TENS vóór, tijdens, en ná de bevalling? Kijk dan eens op...

 

AmpliMove medical
Professionele midden- frequente elektrotherapie


Dankzij middenfrequente impulsen kunt u met de apparaat ook intensieve spiercontracties beweeg brengen. >>
SONIC vital XTcoloR
Het nieuwe ultra-sound therapie apparaat


Dit nieuwe ultra-sound apparaat is in samenwerking met orthopeden en fysiotherapeuten ontwikkeld. >>
Distribution Partners Worldwide
next
Nieuw bij schwa-medico
next
Exhibitions & Congresses
next